Головна / Рецепти / 10 фото рецептів оригінальних закусок на Новий Рік 2019

10 фото рецептів оригінальних закусок на Новий Рік 2019

Прийшла довгоочікувана пора новорічної підготовки. Все закрутився навколо святкових яскравих прикрас, дістаються кращі рецепти смачних і красивих страв. Обмірковується аж до дрібниць святкове меню, в яке входить належним чином як гарячі страви, так і холодні, різного роду бутерброди, салати, м’ясо, риба і, звичайно ж, солодощі, як кульмінаційна частина вечірки. Але чому ж особливим здивувати рідних і гостей на аперитив перед зустріччю чарівної ночі, запитаєте ви, дорогі друзі ?! Та все дуже просто, існує такий вид смакоти, якими можна легко вгамувати голод. Ознайомтеся з нашою статтею, і ви дізнаєтеся про 10 фото рецептах оригінальних закусок на Новий рік 2019 своїми руками приготованими з численних видів доступних продуктів. Наші цікаві покрокові майстер класи допоможуть вам в процесі кулінарії.

Закуска з лаваша

Закуска з лаваша з корейською морквою на Новий рік 2019 підійде відмінно до святкового столу. Якщо вас зацікавила наша фото, тоді тримайте рецепт.
продукти:

  • лаваш;
  • плавлений сирок;
  • морква по-корейськи.

Приготування:

  1. Лаваш розгорнути і рясно намазати сильно размягчнним плавленим сиром.
  2. Зверху по всьому лаваш викласти дрібно порізану моркву по – корейськи.
  3. Акуратно згорнути в рулет.
  4. Нарізати на міні – рулетики, товщиною по 2 – 3 сантиметри.
  5. На блюдо укласти красиво свіже листя салату, зверху розмістити рулетики з лаваша, прикрасити зеленню кропу. Закуска на Новий рік 2019 принципі готова!

Закуска у вигляді сирної ялинки

Якщо хочете внести на Новий рік 2019 що – щось новеньке в своєму святковому меню, тоді візьміться за наш фото рецепт. Перевтілювати будемо всіма знаменитий салат «Білочка» або, як його ще в народі називають, «Єврейський». Внесемо нотку чарівництва і отримаємо чудову закуску у вигляді шикарних ялинок на маленьких печінки – крекерах.

Складові:

  • 3 яйця;
  • 2 плавлених сирка;
  • 4 зубчики часнику;
  • майонез;
  • сіль і чорний перець за смаком;
  • великий пучок кропу;
  • 10 – 15 шт. солоних крекерів;
  • курага або що – то інше для декору.

Приготування:

  1. Яйця відварити і натерти на дрібній тертці.
  2. Сюди ж натираємо плавлений сир і часник.
  3. Додаємо сіль, перець і майонез.
  4. Ретельно перемішуємо і формуємо ялинки у вигляді своєрідних конусів, як на фото рецепта.
  5. Кріп моєму, просушуємо і дрібно нарізаємо.
  6. Обвалюють в зелені наші ялинки і прикрашаємо маленькими шматочками кураги.
  7. Як ніжки будемо використовувати крекери. На них ставимо наші яскраві закуски. Ось така краса у нас вийшла на Новий рік 2019. Здивуйте ними своїх гостей.

Закуска з баклажанів

З цим фото рецептом трохи доведеться повозитися, але така закуска з баклажанів в холодну зимову новорічну ніч 2019 нагадає про врожайна щедре літо.
продукти:

  • 1 великий баклажан;
  • 1 велика ріпчаста цибулина;
  • 2 морквини середнього розміру;
  • 2 болгарських солодких перцю;
  • 4 зубчики часнику;
  • 130 – 150 грам твердого сиру;
  • майонез;
  • червоний гострий перець;
  • масло рослинне;
  • приправи на свій смак.

Приготування:

  1. Баклажан нарізати на товсті гуртки, покласти в яку – то посуд, посолити і нехай постоїть кілька хвилин, щоб пішла гіркота.
  2. За цей час приготувати начинку: цибулину порізати кубиками, моркву потерти на тертці середнього розміру, перець болгарський також порізати кубиками. Обсмажити все на сковорідці з додаванням рослинної олії, трохи додати солі і перцю, посипати улюбленими приправами за смаком.
  3. У блендері приготувати так звану шапочку з сиру. Для цього буде потрібно збити майонез, часник, сир твердий і червоний гострий перець.
  4. Деко або форму змастити маслом, укласти гуртки баклажанів, далі покласти по порції овочевої начинки і накрити все сирної шапочкою.
  5. Запекти в розігрітій духовці близько 20 – 25 хвилин. Готову закуску перекласти на красиве блюдо і подавати до столу на Новий рік 2019.

Закуска з грибів

Готується таке блюдо дуже швидко, з’їдається моментально, подається і в гарячому вигляді, і в холодному. Найголовніше гідність – така закуска з грибів не залишить сліду на струнких постатях, тим більше в новорічну ніч 2019. Дивіться на фото і готуйте.
продукти:

  • гриби печериці свіжі;
  • шпинат;
  • помідори свіжі;
  • сир.

Приготування:

  1. Гриби бажано брати великі. Відокремити ніжку від капелюшки і дрібно – дрібно її нарізати.
  2. Змішати порізані ніжки печериць з дрібно нарізаними помідорами і шпинатом.
  3. Додати до отриманої суміші сир, трохи посолити і посипати улюбленими приправами за смаком.
  4. Тепер отриманою масою наповнити капелюшки грибів, викласти їх у форму, застелену фольгою, поставити в розігріту духовку і запікати близько півгодини. На Новий рік 2019 така смакота зачарує всіх рідних і гостей. Рецептик цієї закуски обов’язково запишіть собі, дорогі хозяечкі.

Закуска з шпротів

Якщо хто – то з гостей дотримується різдвяний піст, то їм прекрасно підійде така закуска з шпротів, як на фото, і вони не залишаться голодними за багатим новорічним столом.
продукти:

  • листкове тісто;
  • шпроти;
  • фіолетовий ріпчасту цибулю.

Приготування:

  1. Листкове тісто порізати на невеликі квадрати.
  2. В середину кожного квадрата покласти по одній шпротіни і кілька смужок фіолетового лука. Два протилежних краю квадрата загорнути один на одного.
  3. Викласти вийшли вироби, які за формою нагадують човники, на деко і запікати близько 15 хвилин в добре нагрітій духовці. Така диво – закуска перевершить всі ваші очікування! На Новий рік 2019 – це те, що потрібно.

Закуска із зелених помідорів

Без такої закуски не обходиться жодне застілля в Грузії, вона чудово підходить до м’ясних страв. Ніяких особливостей і складнощів в цій страві із зелених помідорів немає, впорається будь-яка господиня. Тільки робити її треба заздалегідь, дня за три до свята Нового року 2019. Подивіться на фото рецепта і вирішите, чи потрібно вам це блюдо.
продукти:

  • 1,5 кг зелених помідорів;
  • 300 г гіркого перцю;
  • 2 середніх головки часнику;
  • зелень свіжа;
  • сіль;
  • приправи на свій смак;
  • 100 – 120 мл рослинного масла;
  • 90 мл оцту 9%;
  • 3 середніх ріпчасті цибулини.

Приготування:

  1. Зелені помідори порізати на середні часточки, покласти в глибоку миску, додати сіль (близько однієї столової ложки, можна навіть трохи більше), добре перемішати, придавити гнітом і помістити в прохолодне місце на пару годин.
  2. Цибулини нарізати півкільцями, пересипати приправами за смаком і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії. Смажити під кришкою, не більше п’яти хвилин на середньому вогні.
  3. Після двох годин дістати помідори; злити з них виділилася рідина; додати цибулю і масло, в якому він смажився, і порізані гіркі перці.
  4. Часник порізати пластинками, зелень порізати дрібно і додати все до помідорів, перемішати.
  5. Оцет довести до кипіння і прокип’ятити пару хвилин. Потім остудити і залити ним помідори, все змішати і відправити в прохолодне місце маринуватися на 2 – 3 доби. Пару раз в день все треба ретельно перемішувати. Така холодна закуска сподобається всім гостям.

Закуска з хліба

Така закуска з хліба, як на фото в рецепті, надовго запам’ятається гостям. Однак не кожна господиня зважиться готувати таке блюдо на святковий стіл. Але спробувати варто, це дуже смачно. Отже, голландське фондю.
продукти:

  • половинка великої ріпчастої цибулини;
  • 1 стакан молока;
  • 0,5 кг сиру голландського;
  • кмин;
  • кукурудзяна мука;
  • джин;
  • консервовані печериці;
  • мелений чорний перець.

Приготування:

  1. Взяти казанок для фондю і змастити його стінки всередині половинки ріпчастої цибулини. Поставити на вогонь, налити в нього молоко і довести до кипіння.
  2. Потроху всипати тертий сир і заважати постійно, поки він не розплавиться повністю. Додати 2 чайні ложки кмину.
  3. В окремому посуді змішати 3 столові ложки джина з 3 чайними ложками кукурудзяної муки, влити отриману суміш в казанок і знову заважати. Поперчити.
  4. Хліб порізати невеликими кубиками і трохи – трохи підсмажити в духовці, щоб вийшли такі легкі сухарики.
  5. Встановити на стіл голландське фондю, поруч на окремих тарілочках подаються хлібні сухарики і консервовані печериці.
  6. На довгі шпажки потрібно наколювати хлібний шматочок або печериця, вмочати в сирній масі і отриманого від такої закуски блаженства не буде меж на Новий рік 2019.

Закуска з фаршу

Гаряча закуска з фаршу і вафель легка і дуже смачна. Нагадує гамбургери і сендвічі, але готується набагато швидше на нашу фото рецептом. Хто – то може прийняти таке блюдо за відбивні, але приємно здивується, що за смаком м’ясо, а таке ніжне і м’яке.
продукти:

  • фарш м’ясний;
  • вафельні коржі;
  • яйця сирі;
  • рослинна олія;
  • сіль і перець за смаком.

Приготування:

  1. В сирий фарш додати сіль, перець і будь-які інші приправи на свій смак.
  2. На вафельний корж не надто товстим шаром викласти фарш, накрити другим вафельним коржем і придавити добре.
  3. Гострим ножем нарізати цей вийшов вафельний торт на фігури квадратні або трикутні.
  4. У тарілці збити яйця, вмочати в них шматочки майбутньої закуски і обсмажувати в олії з двох сторін. Дуже важливо, в яйці треба вмочати швидко, щоб вафлі НЕ розмокнули.
  5. Щоб сирий фарш добре присмажився, можна накрити сковорідку кришкою.
  6. Красиво виглядає така закуска на Новий рік 2019 на великих зеленому листі салату і прикрашена шматочками свіжих овочів.

Закуска з яєць

Закуска з яєць у вигляді рулету – омлету завжди оригінально виглядає на столі, готується досить швидко. В даному фото рецепті використовується печінковий паштет, кожна господиня може замінити його чимось – то іншим, на свій розсуд.
продукти:

  • 6 штук сирих яєць;
  • 200 мл кефіру;
  • 2 – 3 столових ложки борошна;
  • 1/2 чайної ложки соди;
  • 150 – 200 грам печінки;
  • 1 середня ріпчаста цибулина;
  • 1 невелика морквина;
  • масло рослинне;
  • перець, сіль і приправи на свій смак.

Приготування:

  1. На сковороді з додаванням рослинної олії посмажити цибулю, моркву, печінку, додати сіль і перець, приправити за смаком улюбленими спеціями. Все разом з маслом, на якому обсмажувалися овочі з печінкою, подрібнити в блендері в паштетную масу, охолодити.
  2. Міксером збити яйця в піну, посолити.
  3. У кефір всипати чверть чайної ложки соди, добре змішати. Всипати борошно, збити все.
  4. Кефір з мукою влити в збиті яйця, всипати ще чверть чайної ложки соди, міксером збити добре. Хвилин десять нехай постоїть.
  5. Взяти деко, змастити його олією, застелити пергаментним папером, вилити тонким шаром отриману для омлету масу і відправити в духовку на 20 хвилин.
  6. Потім вийняти з духовки, разом з пергаментом стягнути омлет з дека, накрити ще листом пергаментного паперу і п’ять хвилин нехай остигає.
  7. Акуратно перекласти омлет на харчову плівку, нанести шар паштетною маси, по краях залишаючи по 2 сантиметри. Згорнути в рулет і покласти в холодильник на пару годин.
  8. Дістати рулет, гострим ножем порізати на шматочки, викласти красиво на велике блюдо в листя салату. Ось вам і оригінальна проста закуска. На Новий рік 2019 вона виявиться до речі.

Закуска з чіпсів

Готується закуска з чіпсів перед самою подачею на стіл до Нового року 2019, щоб вони не встигли размокнуть. Такой фото рецепт закуски змітається миттєво гостями.

Продукти:

  • упаковка чіпсів;
  • упаковка крабових паличок;
  • майонез;
  • червона ікра;
  • твердий сир;
  • зелена цибуля.

Приготування:

  1. Зелену цибулю і крабові палички дуже дрібно порізати, сир натерти на тертці і змішати все це з майонезом.
  2. Викласти порціями отриману масу на чіпси, зверху прикрасити ложечкою червоної ікри.
  3. Така легка і дешева закуска стане новинкою на вашому столі, якщо, звичайно, ви раніше її не робили. На Новий рік 2019 все повинно бути наповнене чарами.

Висновок

Такі цікаві і смачні закуски можна приготувати до Нового року 2019. Крім того, що таку їжу зручно брати з тарілки, щоб закусити чарку горілки – ці страви ще й естетично привабливі, і безперечно прикрасять святковий стіл. У висновку залишається побажати в новому році щастя і здоров’я. Приємного апетиту!

Дивіться ще

Новорічні закуски 2020

Кожен Новий рік ми чекаємо з нетерпінням і звикли відзначати в стилістиці тої тварини, якій …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *