Головна / Рецепти / 10 рецептів смачних закусок на Новий 2019 рік Свині

10 рецептів смачних закусок на Новий 2019 рік Свині

Кожна господиня прагне здивувати гостей, тому до новорічного столу заздалегідь підшукує рецепти новорічних закусок. У 2019 Свині народні прикмети не радять готувати м’ясо домашньої тварини. В якості альтернативи розглядаються страви з інших продуктів.

Холодні закуски до 2019 року Свині: новинки

Для святкових страв і закусок в якості інгредієнтів слід використовувати рибу, овочі, яловичину, птицю або баранину.

Рулетики м’ясні

Для такого новорічного рецепта підійде філе птиці – індички або курки. Час приготування – 45 хвилин.

Складові:

  • м’ясо птиці – 400 г;
  • сіль, приправи;
  • зелень петрушки, кропу – по 5 гілочок;
  • гірчиця – 10 г;
  • ядра волоських горіхів – 5 шт .;
  • масло оливи – 8 ст.л .;
  • свіжий зелений горошок – 100 г;
  • солодкий перець – 1 шт .;
  • червоний ріпчаста цибуля – 1 головка;
  • оцет – 10 мл;
  • листя салату – 200 г.

Готування м’ясного частування:

  1. М’якоть розділити на 4 частини, відбити, приправити.
  2. Для заправки подрібнити зелень, додати гірчицю і терті ядра волоських горіхів, перемішати.
  3. Приготовленої масою змастити філе, скрутити в рулети, закріпити за допомогою шпаг.
  4. Рулети обсмажити до готовності, викласти на тарілку, дати охолонути і нарізати кружечками.
  5. Проварити зелений горошок протягом 5 хвилин. Воду злити.
  6. Нашаткувати болгарський перець і цибулину тонкими смужками, порвати руками листовий салат.
  7. У ємність скласти нарізані овочі і горошок, перемішати.
  8. Для соусу взяти оливкова олія, збити з оцтом. Додати сіль і перець.
  9. На блюдо викласти овочеву нарізку, зверху – м’ясні кружечки, полити заправкою.

Рулетики рибні

Цікавою закускою для новорічного столу 2019 стануть рулетики з слабосоленої риби. Підійде сьомга, форель, кижуч, кета або горбуша. Час приготування – 20 хвилин.

Складові:

  • м’який сир – 60 г;
  • риба з червоним м’ясом – 120 г;
  • зернова гірчиця – 6 г;
  • приправи, сіль;
  • свіжий огірок – 1 шт .;
  • часник – 1 зубчик.

Послідовність дій:

  1. Сир висипати в ємність, додати гірчицю, перець, подрібнити огірок.
  2. Зубчик часнику розтерти з сіллю в ступці, додати в сир, перемішати.
  3. Рибу нарізати на тонкі скибочки. Кожну пластинку намазати сирною масою, згорнути рулетиком і закріпити пером зеленого лука.

Яйця, фаршировані тунцем

Легка новорічна закуска – фаршировані консервованим в маслі тунцем яйця, заправлені домашнім майонезом. Час готування – 25 хвилин.

Складові:

  • куряче яйце – 5 шт .;
  • оливкова олія – ​​100 мл;
  • гірчиця – 9 г;
  • сіль, приправи;
  • оцет – 10 мл;
  • тунець в олії – 150 г;
  • листовий салат – 6 листків;
  • томати – 5 шт .;
  • майонез – 2 ст.л .;
  • петрушка – 5 гілочок.

Страву готують так:

  1. Для приготування майонезу взяти 1 яйце і збити міксером з оливковою олією, приправити. Після загустіння складу влити оцет, знову збити.
  2. Яйця відварити, розрізати навпіл, відокремити жовтки.
  3. Подрібнити 3 жовтки, додати рибу, приправи, перемішати з майонезом. Масою наповнити половинки яєць.
  4. На тарілку викласти листя салату, зверху – кружечки томатів, потім – фаршировані яйця.
  5. Блюдо посипати крихтою з жовтка.

Рецепти гарячих закусок для новорічного столу: 3 варіанти

Для приготування гарячих закусок господині використовують печінку птиці або яловичини, гриби, морепродукти, овочі.

Шашлик-гриль з креветок

З креветок вийдуть смачні і прості закуски на Новий рік 2019. Час готування – 25 хвилин.

Складові:

  • корінь імбиру – 35 г;
  • часник – 1 часточка;
  • сіль, приправи;
  • оливкова олія – ​​40 мл;
  • мед – 1 ч.л .;
  • заморожені креветки – 0,6 кг;
  • жменю кунжутного насіння.

Процес виглядає так:

  1. Шпажки для шашлику вимочити в воді.
  2. Подрібнити корінь імбиру і часник, додати приправи, оливкова олія, мед і перемішати.
  3. Розморозити креветки, додати маринад, залишити для просочення на 10 хвилин.
  4. Нанизати креветки на шпажки, скласти в ємність, посипати насінням, запекти до готовності під грилем.

Профітролі з начинкою з печінки тріски

Кращою закускою на Новий 2019 рік стануть профитроли з начинкою. Час приготування – 70 хвилин.

Складові:

  • вода – 200 мл;
  • печінка тріски – 200 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • сіль – 5 г;
  • маслини – 1 банка;
  • свіжий огірок – 1 шт .;
  • цукор – 20 г;
  • яйця – 7 шт .;
  • борошно – 200 г;
  • пір’я цибулі і кріп.

План дій:

  1. У глибоку ємність влити воду, покласти вершкове масло, сіль, цукор. Склад довести до кипіння, остудити до + 50 ° С.
  2. Збити з яйцями (6 шт.) І борошном до консистенції рідкої сметани, приправити цибулею і кропом.
  3. У форму для випічки викласти тісто порціями.
  4. Випікати 20 хвилин при температурі + 180 ° С, остудити.
  5. Подрібнити варене яйце, маслини, огірок, перо зеленої цибулі. Інгредієнти змішати з печінкою тріски.
  6. Профітролі надрізати і начинити.

Жюльєн рибний

Жюльєн з слабосоленої сьомги варто запропонувати гостям в якості цікавою закуски на Новий рік 2019 Свині. На приготування страви знадобиться 40 хвилин.

Складові:

  • ріпчаста цибуля – 1 головка;
  • сьомга слабосолона – 250 г;
  • оливкова олія – ​​5 ст.л .;
  • борошно – 45 г;
  • сметана – 100 мл;
  • кедрові горішки – 20 г;
  • кріп, петрушка – по 5 гілочок;
  • твердий сир – 150 г.

Страву готують так:

  1. Лук обсмажити, викласти.
  2. Очистити сьомгу від кісток, нарізати соломкою, обсмажити. Додати борошно, продовжити обсмажування і ввести цибулю.
  3. Склад перемішати, залити сметану, приправити, довести до кипіння.
  4. У глибокий посуд влити жюльєн, посипати тертим сиром із зеленню, потримати в духовці 15 хвилин при температурі + 100 ° С.
  5. Готову страву прикрасити кедровими горішками.

Оригінальні закуски на Новий рік 2019

Незвичайні закусочні страви можна приготувати з екзотичних фруктів.

Креветки з авокадо

Рецепт розрахований на 2 персони, приготування займе 40 хвилин.

Знадобляться інгредієнти:

  • авокадо – 1 плід;
  • яйце – 1 шт .;
  • твердий сир – 50 г;
  • великі варені креветки – 6 шт .;
  • вершки – 20 мл;
  • майонез – 2 ст.л .;
  • оливкова олія – ​​2 ст.л .;
  • часник – 1 часточка;
  • петрушка і кріп – по 2 шт.

Страву готують так:

  1. Варене яйце подрібнити з сиром на середній тертці, відокремити 1 ст.л. сиру.
  2. М’якоть авокадо видалити ложкою, розім’яти, додати яйце, майонез, 2/3 сиру, влити вершки. Масу ретельно перемішати.
  3. Часник і зелень подрібнити, додати креветки, обсмажити.
  4. Човники авокадо наповнити начинкою, посипати сиром, що залишився, зеленню. Зверху викласти креветки.

Закуска із сьомги і авокадо

Красиве страву на Новий рік 2019 Свині вийде з сьомги. На приготування знадобиться 20 хвилин.

Складові:

  • слабосолона сьомга – 170 г;
  • сир – 170 г;
  • яйця курей – 2 шт .;
  • авокадо – 1 шт .;
  • оливкова олія – ​​3 ст.л .;
  • хліба – 1 скибочка;
  • оливки – 1 банка;
  • приправи.

Блюдо готується так:

  1. Сьомгу нарізати плоскими скибочками, щільно викласти в порціонному салатник дно і стінки.
  2. М’якоть авокадо розім’яти, додати сирний сир, приправи, перемішати.
  3. З хліба вирізати коло, рівний за діаметром салатник, підсмажити з обох сторін.
  4. Яйця відварити, подрібнити, висипати в ємність на сьомгу. Зверху викласти масу з авокадо, накрити хлібом, притиснути.
  5. Салатник накрити тарілкою і перевернути, прикрасити зеленню і оливками.

Рибні котлети

Проста і оригінальна закуска до новорічного столу 2019 – рибні котлети. Приготування займе 25 хвилин.

Буде потрібно:

  • консервована сайра – 1 банка;
  • картопля – 2 шт .;
  • яйця – 2 шт .;
  • буряк – 1 шт .;
  • рис – 100 г;
  • масло оливи – 30 мл;
  • борошно – 100 г;
  • мелені сухарі – 100 г;
  • приправи.

Послідовність дій:

  1. Картопля, буряк, 1 яйце і рисову крупу відварити, остудити.
  2. У ємності подрібнити овочі, додати консерви, яйце, рис. Потім приправити, перемішати, сформувати котлети.
  3. Приготувати паніровці, для чого в 3 окремі ємності викласти борошно, сухарі і розбити яйце.
  4. Кожну котлету вмочити черзі в борошно, яйця і сухарі. Обсмажити на гарячій сковороді з маслом з обох сторін до золотистої скоринки.
  5. Вироби викласти на блюдо, посипати зеленню.

Святкові бутерброди

Для такої новорічної закуски потрібно філе жирної слабосоленої оселедця. Щоб приготувати бутерброди на Новий рік 2019 буде потрібно 40 хвилин.

Складові:

  • буряк – 2-4 шт .;
  • оселедець – 1 шт .;
  • майонез – 5 ст.л .;
  • хліб;
  • копчений сир – 65 м.

Покрокова інструкція:

  1. Буряк запекти в духовці при +180 ° С, остудити, очистити.
  2. Оселедець почистити, філе нарізати поперек вузькими смужками.
  3. Буряк натерти на середній тертці. Додати майонез.
  4. На скибочки хліба шириною в 1 см розподілити масу з буряка, зверху викласти смужки оселедця і пластинки сиру.
  5. Бутерброди прикрасити петрушкою і кільцями червоного ріпчастої цибулі.

Щоб не забути, які страви приготувати на Новий рік 2019, потрібно знайти і зберегти фоторецепти заздалегідь. Для святкового столу підійдуть будь-які страви, у складі яких немає свинини.

Дивіться ще

Новорічні закуски 2020

Кожен Новий рік ми чекаємо з нетерпінням і звикли відзначати в стилістиці тої тварини, якій …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *