Головна / Рецепти / 11 рецептів фаршированих яєць на Новий рік 2019

11 рецептів фаршированих яєць на Новий рік 2019

Курячі яйця – смачний і корисний продукт, який має, крім поживності, ще одну корисну для кулінара властивість – його зручно фарширувати. Більш того, фаршировані половинки яєць гостям дуже зручно наколювати виделкою і тут же цілком відправляти в рот, оскільки у них оптимальна величина для закуски. Якщо ви вирішили приготувати фаршировані яйця – пам’ятайте, що подавати їх потрібно серед перших страв, по 2-3 половинки на кожного гостя, оскільки це ситна їжа, а попереду ще довгий вечір і безліч смачних страв. Якщо половинки фаршированих яєць не хочуть стояти рівно – зріжте у них нижній кінчик. Ну а тепер давайте подивимося, які 11 рецептів фаршированих яєць ми підшукали для вас до Нового року 2019.

Фаршировані яйця з шинкою і зеленню

Продукти:

  • яйця (5-6 шт.);
  • шинка;
  • зелень свіжа (зелена цибуля і петрушка);
  • майонез;
  • сир (твердих сортів).

Приготування:

  1. Відварені яйця нарізати половинками, дістати жовтки, скласти в миску.
  2. Дрібно нарізати шинку і зелений лук, сир натерти на тертці. З’єднати все з жовтками.
  3. Додати до начинки майонез і перемішати.
  4. У половинки жовтків ложечкою викласти начинку і прикрасити все зеленню.

Ось ще цікава відео-інструкція по приготуванню фаршированих яєць з шинкою

Фаршировані яйця з копченою куркою

Продукти:

  • яйце (варене) – 10 шт .;
  • м’ясо куряче (копчене) – 150г;
  • цибуля зелена – 1 пучок;
  • майонез – 100г;
  • сіль за смаком;
  • перець – за смаком;
  • невелика кількість червоної ікри, зелень – для прикраси.

Приготування:

  1. Яйця очистити, розрізати уздовж навпіл, вийняти жовтки.
  2. Копчену курку нарізати маленькими шматочками, змішати з жовтками, дрібно нарізаною цибулею і майонезом.
  3. Начинку посолити і за смаком додати чорний перець.
  4. Нафарширувати начинкою половинки яєць і укласти на тарілку.
  5. В якості прикраси можна використовувати зелень і трохи червоної ікри.

Фаршировані яйця з креветками

Тут в начинці ще використовується свіжий огірок. Обов’язково варто спробувати такий варіант, як на фото. У цю святкову зимову ніч фаршировані яйця з креветками і свіжим огірочком порадують своєю зеленню і ароматом весняної свіжості.
продукти:

  • яйця;
  • креветки;
  • майонез;
  • огірок свіжий;
  • твердий сир;
  • сіль і перець;
  • приправи на свій смак;
  • свіжий кріп і петрушка.

Приготування:

  1. Відварені яйця порізати на рівні половинки і дістати з них жовтки.
  2. Зварити креветки, почистити. Залишити для подальшого прикраси стільки креветок, скільки яєчних половинок планується нафарширувати, решта піде в начинку.
  3. Маленькими кубиками порізати креветки, твердий сир, жовтки і огірок, все це добре перемішати з майонезом, додати сіль і перець, посипати улюбленими приправами на свій смак.
  4. Половинки яєць заповнити начинкою, зверху прикрасити креветками і свіжою зеленню.
  5. Буде зовсім по-весняному, якщо такі фаршировані яйця до Нового року 2019 подати на листі руколи.

Фаршировані яйця з грибами

Якщо потрібно поєднання в закусці таких понять, як швидко і смачно, недорого і просто, то це однозначно фаршировані яйця з грибами. Такий рецепт обов’язково повинен бути у кожної господині!
продукти:

  • яйця;
  • печериці;
  • сир твердий;
  • кілька часточок часнику;
  • зелена цибуля;
  • ріпчаста цибуля;
  • вершки;
  • майонез;
  • масло рослинне;
  • сіль і перець;
  • майоран.

Приготування:

  1. Варені і очищені яйця розрізати на половинки, дістати з них жовтки.
  2. Гриби помити, почистити і хвилин п’ять проварити в солоній воді. Потім дрібно їх нарізати і посмажити на рослинному маслі близько десяти хвилин.
  3. Покласти до грибам нарізану цибулю, обсмажити все разом. Через п’ять хвилин посипати подрібненим зеленою цибулею, додати сіль, перець, майоран і інші улюблені приправи на свій смак. Влити трохи вершків і трішки протушкувати. Потім грибну начинку перекласти в миску і остудити.
  4. На дрібній тертці натерти часник, яєчні жовтки і сир, додати до них майонез і грибну начинку.
  5. Вийшла сумішшю заповнити яєчні білки, начинки не шкодувати, накладати з гіркою.

Фаршировані яйця з часником

Саме така начинка, як на фото, вважається класичною, тому що ще з радянських часів рецепт фаршированих яєць з часником був завжди в числі перших страв на приготування.
продукти:

  • яйця;
  • часник;
  • огірок свіжий;
  • сир твердий або бринза;
  • майонез;
  • свіжа зелень петрушки.

Приготування:

  1. Варені яйця розрізати навпіл, вийняти жовтки.
  2. Часник, яєчні жовтки і сир потрібно потерти на дрібній тертці (хороша пропорція поєднання – на 100 грам сиру брати 2-3 зубчики часнику), додати трохи солі (на свій смак), заправити майонезом, посипати подрібненою свіжою петрушкою і гарненько все перемішати.
  3. Порізати огірок тоненькими напівкруглими пластинами.
  4. Половинки яєчних білків заповнити начинкою і вставити пластину огірка.

Фаршировані яйця з крабовими паличками

Дуже популярний і улюблений багатьма рецепт. Фаршировані яйця з крабовими паличками виходять смачними і надзвичайно ніжними.
продукти:

  • яйця;
  • палички крабові;
  • огірок свіжий;
  • майонез;
  • зелень свіжа;
  • перець і сіль.

Приготування:

  1. У відварених яйцях, розрізаних на половинки, дістати жовтки і потерти їх на дрібній тертці.
  2. Дуже маленькими кубиками нарізати крабові палички і огірок.
  3. Заправити майонезом крабові палички, огірок, терті жовтки (трохи жовтка залишити для посипання готових фаршированих яєць), додати сіль і перець за смаком.
  4. Що вийшла начинкою заповнити яєчні білки, класти начинки можна багато, щоб вийшла горка.Сверху посипати жовтком, який залишали для прикраси, і в кінці доповнити все гілочками свіжої зелені.

Фаршировані яйця зі шпротами

Чи не залишиться байдужих гостей і до такого варіанту. Фаршировані яйця зі шпротами робляться максимально швидко і з’їдаються з такою ж швидкістю. Мабуть, любителі не встигнуть зробити навіть одного фото цієї привабливою закуски!
продукти:

  • 10 штук яєць;
  • баночка шпротів;
  • 1 середня фіолетова цибулина;
  • цибуля зелена;
  • майонез.

Приготування:

  1. Відварені яйця нарізати навпіл, дістати жовтки і пом’яти їх за допомогою вилки.
  2. Шпроти перекласти з банки в тарілочку і теж виделкою добре їх розім’яти.
  3. Фіолетову цибулину порізати дуже дрібними кубиками.
  4. З’єднати жовтки, шпроти, цибулю і змішати з майонезом.
  5. Наповнити отриманою масою білки яєць, зверху посипати дрібно рубаним зеленою цибулею (все-таки до рибної начинки більше підходить зелений лук, ніж петрушка і кріп, а там вже як кому подобається).

Фаршировані яйця з оселедцем

Може комусь така начинка здасться незвичайної, але на смак дуже навіть вражає. Фаршировані яйця з оселедцем оригінально поєднують в собі ніжність, гостроту і пікантність. А адже саме такі незвичайні мікси емоцій і смаків нам обіцяє наступаючий 2019 рік.
продукти:

  • 5-6 штук яєць;
  • 2 філе оселедця;
  • 1 стакан молока;
  • майонез;
  • гірчиця;
  • зелена цибуля.

Приготування:

  1. Оселедець покласти в молоко і вимочити близько півгодини. Потім порізати на маленькі шматки.
  2. З відварених, охолоджених і очищених яєць, розрізаних навпіл, дістати жовтки.
  3. За допомогою вилки ретельно розім’яти жовтки, додати порізану оселедець, дрібно рубаний зелений лук, заправити майонезом і гірчицею (хороша пропорція для такої начинки – на одну частину гірчиці брати дві частини майонезу). Вимішати все добре і заповнити сумішшю білки яєць. Для краси ще трошки присипати подрібненим зеленою цибулею.

Фаршировані яйця з сиром

Для цього варіанту потрібно кулінарний шприц, щоб однорідну масу начинки викласти особливо красиво. Такі фаршировані яйця з сиром на святковому столі 2019 роки не залишаться, гості зметуть їх за лічені хвилини.
продукти:

  • 5-6 штук яєць;
  • 200-250 г будь-якого твердого сиру;
  • часник;
  • сіль і перець;
  • приправи на свій смак;
  • свіжа зелень кропу і петрушки;
  • 100-120 г вершкового масла.

Приготування:

  1. Акуратно нарізати відварені яйця навпіл, дістати жовтки і покласти їх в окрему миску.
  2. Змішати до однорідної маси жовтки і м’яке вершкове масло.
  3. Потерти на дрібній тертці сир, додати до жовтків з маслом. Сюди ж подрібнити пару часточок часнику і ретельно перемішати.
  4. До отриманої маси додати сіль, перець, приправи, скласти все в кулінарний мішок або шприц, а потім заповнити узорно білки яєць. Уже виклавши на святкове блюдо, прикрасити яєчка гілочками свіжої зелені.

Фаршировані яйця з печінкою

Для цього варіанту можна використовувати будь-яку печінку, але все ж куряча найбільш ніжна. Фаршировані яйця з печінкою дуже поживні, відмінно підходять під міцні напої. Так що в 2019 рік можна буде вступити, будучи в ясній свідомості.
продукти:

  • яйця;
  • 200-250 г курячої печінки;
  • 80-100 г вершкового масла;
  • м’ясний бульйон;
  • 2 середні ріпчасті цибулини;
  • сіль і перець;
  • приправи на свій смак.

Приготування:

  1. Підігріти на сковорідці одну столову ложку вершкового масла, підсмажити на ній подрібнену цибулю до напівготовності, додати нарізану шматочками печінку і смажити, поки не буде готова печінку. Потім все це остудити і три-чотири рази пропустити через м’ясорубку.
  2. З відварених яєць вийняти жовтки, додати їх і вершкове масло до печінкової масі, можна влити пару ложок м’ясного бульйону, щоб начинка не була надто сухуватою. Додати сіль, перець, приправи, які подобаються, і вимішати все дуже ретельно.
  3. Отриманою масою від душі наповнити яєчні білки, щоб весь білок зверху був заповнений з гіркою (тут можна не боятися, що розпадеться начинка). На блюдо покласти багато зелені, на неї фаршировані яйця, які можна прикрасити зверху тоненькою цівкою майонезу. Якщо дуже постаратися, то можна за допомогою кулінарного шприца з самої тоненькою насадкою на кожному такому яйці намалювати цифри 2019.

Фаршировані яйця з помідорами

Овочева начинка надає цій закусці свого роду нейтральність. Фаршировані яйця з помідорами можна поєднувати вже з гарячими рибними і м’ясними стравами. Варіант незвичайний для такого свята, як Новий рік, але і безпрограшний.
продукти:

  • яйця;
  • свіжі помідори;
  • маслини без кісточок;
  • майонез;
  • сир твердий або ковбасний;
  • зелень свіжа.

Приготування:

  1. З відварених яєць, розрізаних навпіл, витягнути жовтки і покласти їх в окрему миску.
  2. На маленькі кубики треба порізати помідори, маслини і сир (насіння і сік від помідорів не використовувати), заправити трохи майонезом і акуратно все перемішати.
  3. Вийшла сумішшю заповнити білки яєць.
  4. Тепер прийшла черга жовтків, їх треба натерти на дрібній тертці і рясно присипати ними фаршировані яйця, намагаючись покрити всю начинку. Зверху всю цю композицію можна прикрасити кружечками маслин або гілочками свіжої зелені. Якщо приготуєте такі фаршировані яйця до Нового року 2019, ризикуєте залишити гостей в своєму будинку на весь наступний рік, бо це дуже смачно!

Висновок

Ось і закінчилася наша цікава стаття з кулінарії. Сподіваємося, що хоча б один, а то й кілька з 11 рецептів фаршированих яєць до Нового 2019 році, вам припаде до душі. Адже, погодьтеся, що фаршировані яйця – відмінна закуска, якщо передбачається, що на святковому столі в новорічну ніч будуть міцні спиртні напої. Ці маленькі порції різних салатиків дуже симпатично виглядають, і ніколи не залишаються на тарілці після свята. Їх дуже люблять діти, може бути тому, що фаршировані яйця маленькі і гарненькі, та до того ж ще й дуже смачні. Як бачите – все страви готуються досить просто і не вимагають особливих компонентів. Залишається побажати всім близьким людям, що сидять за вашим новорічним столом щастя і здоров’я. Смачного!

Дивіться ще

Новорічні закуски 2020

Кожен Новий рік ми чекаємо з нетерпінням і звикли відзначати в стилістиці тої тварини, якій …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *