Головна / Рецепти / 6 смачних і простих пирогів на Новий рік 2019

6 смачних і простих пирогів на Новий рік 2019

Все ближче Новий рік і господині вже подумують над тим, що приготувати на Новий рік оригінального і цікавого, щоб здивувати і порадувати близьких людей. Будь-яке святкове меню не може обійтися без десерту, тому торти і тістечка, само-собою, на новорічному столі необхідні. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і смачних рецептів святкового пирога на Новий рік 2019, кожний з яких, напевно, сподобається гостям, і буде гідною кульмінацією святкової вечері.

Дріжджовий фруктовий пиріг на Новий рік 2019

Пироги досить різноманітні, і щоб вибрати найбільш підходящий, варто витратити не одну годину часу. А якщо врахувати те, що цей пиріг повинен бути ще і новорічним, то слід ретельно попорпатися. Для того, щоб вам допомогти, ми пропонуємо дуже простий і смачний рецепт з фото дріжджового фруктового пирога, який ви зможете приготувати в один момент і здивуєтеся його яскравою красою.

Складові:

Для тесту:

  • Борошно – 1 кг .;
  • Кефір – 0,25 л .;
  • Сливки (15%) – 0,25 л .;
  • Дріжджі (живі) – 60 р .;
  • Сіль – 1 чайна ложечка;
  • Цукор – 7 столових ложок;
  • Яйця – 3 шт .;
  • Рафінована соняшникова олія – ​​3 столові ложки.

Для начинки:

  • Ягоди чорна і червона смородина, вишня, шовковиця, малина, агрус (які є або які любите) – 0,5 кг;
  • Цукор – 200 гр .;
  • Ваніль – на кінчику ножа.

Готуємо тісто:

  1. Всі продукти повинні бути кімнатної температури, вийміть їх з холодильника заздалегідь.
  2. Дріжджі розтираємо з цукром, додаємо кефір, вершки, яйця потім борошно і сіль.
  3. Місимо тісто поки воно перетворитися в м’яке, як пластилін потім додаємо олію і знову месім.
  4. Якщо у вас виявилося тісто дуже м’яким, покладіть ще борошна.
  5. Для цього на обробну дошку потрібно додати більше борошна.
  6. Тісто має бути пружним.
  7. Ми залишаємо тісто в теплому місці хвилин на 30-40, воно повинно підійти за цей час 2 рази.
  8. Перший раз ми його обминали, а ось на другий вже готуємо пиріг.

Тепер начинка:

  1. Закип’ятіть 1,5-2 склянки води і розведіть в ній цукор.
  2. Ягоди переберіть і помийте.
  3. Залийте ягоди киплячим сиропом (сироп повинен покрити ягоди) і дайте постояти хвилин 15-20.
  4. Потім відцідити, дайте стекти сиропу, а ягодам підсохнути.
  5. Можна покласти просто підготовлені ягоди і посипати зверху їх цукром.
  6. Але тоді тісто всередині буде “мокрим”, а це подобатися не всім.
  7. Коли тісто підійде, поділяємо його на дві однакові частини. Одну розгортаємо за розмірами нашого листа.
  8. Змащуємо деко олією або кладемо пергамент. Кладемо корж, на нього ягоди.
  9. Другу частину тіста розкочуємо більш тонко і ріжемо на смужки.
  10. Смужки скручуємо джгутиками (це набагато швидше, ніж викочувати смуги з тіста) і викладаємо на ягоди у вигляді сітки.
  11. Даємо підійти ще раз, потім мажемо верх жовтком і посипаємо цукром з ваніллю.
  12. Ставимо в духовку на 20-25 хв. Перші 15 хв в духовку не заглядати. Далі обережно можна подивитися. Коли верх зарум’яниться, можна виймати. Щоб низ пирога був хрустким, покладіть його спершу не на тарілку, а на кухонний рушник.
  13. У нас залишився сироп, в якому ми замочували ягоди, з нього можна приготувати компот. Ягоди у вас залишилися? Думаю так. Розведіть водою сироп і покладіть в нього ягоди, дайте закипіти, для родзинки покладіть трохи ванілі або м’яти – вийти смачний і дуже натуральний напій, багатьом добре знайомий з дитинства.

Смачного!

Відео-інструкція як спекти пиріг швидко і просто

Банановий пиріг в мультиварці

Щоб Новий рік 2019 зустріти весело і приємно, потрібно обов’язково переглянути наш рецепт з фото і приготувати простий і смачний банановий пиріг в мультиварці, який, безумовно, підніме вам і вашим близьким настрій в святкову ніч.

Складові:

  • Вершкове масло – 100 гр .;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Банани – 2 шт .;
  • Борошно – 1,5 склянки;
  • Цукор – 1 склянка;
  • Сметана – 1/2 склянки;
  • Рубаний горіхи – 1/2 склянки;
  • Ваніль – 1 ч. Л .;
  • Сода – 1 ч. Л.

Для крему:

  • Сметана – 400 гр .;
  • Сир – 200 гр .;
  • Ваніль – 10 гр .;
  • Цукор – 150 гр.

Приготування:

  1. Банани очистити і розім’яти виделкою.
  2. Вершкове масло розтопити і всипати в нього цукор, ретельно перемішавши, додати яйця, ваніль, сметану. Ще раз перемішати.
  3. Додати в тісто борошно з сіллю і содою, а потім – банани і горіхи, швидко перемішати, перекласти в каструлю мультиварки, злегка змастивши її вершковим маслом.
  4. Поставити режим «випічка» на годину, після години мультиварку відкрити, зубочисткою перевірити готовність (зубочистка повинна виходити з пирога чистої).
  5. Залишити банановий пиріг (в мультиварці) на режимі «підігрів» до повної готовності, потім пиріг перевернути на блюдо, накрити іншою стравою і перевернути ще раз. Готовий остиглий банановий пиріг, за бажанням, можна змастити сметанно – сирним кремом або будь – яким іншим.
  6. Охолоджену сметану збиваємо міксером з сиром, цукром і ваніллю. Після того, як крем стане однорідним і густим, поставити його в холодильник на годину. Після закінчення цього часу, кремом змащуємо пиріг. Смачного!

Яблучний пиріг «з родзинкою»

Для тіста вам знадобиться:

  • 270 г борошна;
  • 50 г цукру;
  • дрібка солі;
  • 125 г масла вершкового;
  • яйце.

Для начинки і прикраси:

  • 600 г кислуватих яблук;
  • 70 г цукру;
  • 50 мл будь-якого лікеру;
  • 8 бісквітних паличок або печиво;
  • яєчний жовток;
  • 40 г повидла абрикосового.

Спосіб приготування:

  1. Замісити тісто, надати форму кулі, потім загорнути у фольгу і поставити в холодильник.
  2. Яблука очистити і часточками нарізати. Покласти в миску, засипати 20 г цукру, полити лікером. Через 30 хвилин відкинути на сито і сік зібрати.
  3. Розкачати тісто і потім викласти в форму (краю повинні трохи звисати), зробити наколи виделкою.
  4. Бісквітні палички скришити і насипати зверху.
  5. Яблука красиво укласти на тесті і посипати цукром, що залишився.
  6. Край тесту рівно обрізати. Він повинен бути на 2 – 3 см вище, ніж форма. Загорнути край всередину і зробити ножем або ложкою декоративні борозенки.
  7. Край змастити злегка збитим яйцем.
  8. Пиріг випікати близько 40 хвилин в духовці.
  9. Абрикосова повидло змішати зі стєкшім з яблук лікером, трохи підігріти і змастити ще теплий пиріг.
  10. Наша порада: таким же чином можна спекти і закритий яблучний пиріг. Нарізані яблука варити в 1/2 склянки води, 1/2 склянки білого вина з тертої цедрою, корицею і 40 г цукру до м’якості. Рідина повинна повністю випаруватися, 2/3 тіста викласти у форму, посипати бісквітної крихтою, потім викласти начинку. Скропити лікером, посипати родзинками і горіхами. Тісто розкачати і покласти на яблука.
  11. В середині вирізати невеликий отвір. Верх пирога змастити збитим жовтком. Випікати близько 45 хвилин в розігрітій духовці.

Готовий яблучний пиріг можна присипати цукровою пудрою!

Пиріг з вишнею в мультиварці для святкування нового року 2019

Пиріг з вишнею в мультиварці на Новий рік 2019 виходить дуже пишним і ніжним на смак, який навряд чи ви незабаром зможете забути.

Складові:

  • Борошно – 250 гр .;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Рослинна олія – ​​8 ст. л .;
  • Вишня – 300 гр .;
  • Цукор – 150 гр .;
  • Молоко – 100 мл .;
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

  1. Збити яйця, поступово додаючи цукор.
  2. Не перестаючи збивати, додати частину борошна, ваніль, молоко, рослинне масло. Потім всипати решту борошна і збивати, щоб тісто було густим, м’яким і без грудочок.
  3. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і, за бажанням, можна присипати дно манкою, а потім влити тісто. Зверху викласти вишні, можна заморожені.
  4. Включити режим Випічка на 60-70 хвилин (в залежності від потужності). Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою.

Рецепт пирога з вишнею в мультиварці простий і не займе у вас багато часу для свого приготування. Він виходить таким же гарним, як на фото.

Сирний пиріг з яблуками

Щоб традиційний пиріг з яблуками трохи видозмінити і зробити його більш святковим, можна додати в нього сир і десерт заграє новими фарбами, і ви зможете приємно здивувати всіх рідних новим десертом на Новий рік 2019.

Для тесту:

  • 170 г сиру;
  • 65 мл молока;
  • 20 г масла рослинного;
  • 5 крапель рідкого концентрованого екстракту стевії;
  • 170 г борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача.

Для начинки:

  • 2 яйця;
  • 350 г сиру;
  • 10 г рідкого концентрованого екстракту стевії;
  • 3 яблука.

Як це приготувати:

  1. Із зазначених інгредієнтів замісити гладке тісто.
  2. Розкачати тісто в пласт і вистелити форму для випікання діаметром близько 23 см.
  3. Для начинки сир протерти через сито, потім додати яйця, екстракт стевії і перемішати.
  4. Вилити суміш у форму на тісто.
  5. Яблука вимити і, видаливши серцевини з насінням, нарізати восьмушки.
  6. Викласти часточки яблук поверх сирної начинки, злегка втопити.
  7. Випікати в духовці 35 хвилин при 180 °.

Виноградний пиріг на Новий рік 2019

На 10-12 порцій нам знадобиться:

  • 350 г масла вершкового, розтопити;
  • 225 мл десертного вина, наприклад, «Муськатель»;
  • 300 г світлого тростинного цукру;
  • 4 великих яйця;
  • 350 г борошна + ще 10 г;
  • 20 г розпушувача;
  • 3 великі жмені дрібного чорного винограду без кісточок, розрізати навпіл;
  • 150 г цукру Демерара.

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 ° С. Форму, діаметром 23 см, змастіть маслом і присипте борошном.
  2. Закип’ятіть вино в сотейнику і уварюють – має залишитися 85 мл (це займе приблизно 12 хвилин) і остудіть.
  3. Збийте в мисці розм’якшене вершкове масло з цукром і яйцями, потім втрутився борошно і розпушувач.
  4. Додайте тепле вино і ретельно перемішайте.
  5. Перекладіть тісто в підготовлену форму.
  6. Змішайте виноград з 10 г борошна і розсипте на тісто разом з половиною цукру Демерара.
  7. Випікайте приблизно 1 годину до золотистого кольору.
  8. За 10 хвилин до готовності посипте цукром Демерара і підрум’яньте.
  9. Виноград зробить цей пиріг трохи вологим, тому готовність не варто перевіряти шпажкою, просто злегка натисніть: якщо тісто легко відновлює форму, воно пропеклося.
  10. Подавайте пиріг трохи теплим. Смачного!

Висновок

Ось такі чудові пироги можна приготувати за нашими простими рецептами до Нового року 2019, щоб приємно завершити новорічну ніч красивим і смачним десертом. Страви не вимагають дорогих інгредієнтів, і досить швидко випікаються. Залишається лише побажати щастя і здоров’я в Новому році. Смачного!

Дивіться ще

Новорічні закуски 2020

Кожен Новий рік ми чекаємо з нетерпінням і звикли відзначати в стилістиці тої тварини, якій …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *