Головна / Рецепти / Дуже смачні десерти на Новий рік 2019

Дуже смачні десерти на Новий рік 2019

Напередодні Нового року 2019 думки всіх господинь сконцентровані на одному – які страви приготувати до святкового столу. У процесі готування всюди розлітаються приємні аромати, але є особливі запахи, які тут же притягують як магнітом на кухню дітей, і не тільки їх. А залучають їх аромати готуються кондитерських страв. Всі ми любимо солоденьке і смачненьке, і з нетерпінням чекаємо його подачі на стіл, адже це діамант в короні новорічного меню, і сьогодні ми представляємо вашій увазі кілька рецептів дуже смачних десертів на Новий рік 2019, кожне з яких може здивувати, а то і вразити своїм вишуканим смаком ваших близьких людей.

Шоколадний десерт на Новий рік 2019

Інгредієнти для приготування:

  • шоколадне печиво (перемелене) – 400 г;
  • цукровий сироп (зі смаком вишні) – 5 ст. л .;
  • маскарпоне – 200-300 г;
  • вершки і цукрова пудра – по 100 г.

Приготування:

До перемолоти печінкою додаємо вишневий сироп і гарненько перемішуємо. Отриману масу скласти в харчовій пакет і як слід розкачати. Потім розрізати пакет з одного краю і відкрити його, щоб перед вами виявився як би пласт для намазування начинки. Пакетик не прибирають, він ще послужить. У блендері збиваєте маскарпоне, вершки і цукрову пудру. Після цього намазуєте шоколадний пласт і за допомогою пакета звертаєте все в рулет. Отриману «ковбаску» відправляєте на кілька хвилин в морозилку. Шоколадний рулет готовий! Смачного!

Смачний десерт на Новий рік 2019 – приготування шоколадного рулету

Торт із зефіру

Інгредієнти для приготування:

  • зефір – 1 кг;
  • печиво – 5-6 шт .;
  • горіхи волоські – 500 г;
  • яйця – 2 шт .;
  • цукор -1,5 склянки;
  • молоко – 1 стакан;
  • масло вершкове – 200 г;
  • ваніль – на кінчику ножа.

Приготування:

  1. Попередньо очищені волоські горіхи перетворити в крихту за допомогою блендера.
  2. Зефір поділяємо на дві половинки.
  3. Приступаємо до приготування заварного крему: яйця з’єднуємо з цукром і злегка збиваємо вінчиком. Додаємо молоко, постійно помішуючи і не даючи масі закипіти, варити до загустіння. Остудити.
  4. Збиваємо злегка міксером вершкове масло і вводимо в нього поступово остигнула суміш з молока, яєць і цукру. Збиваємо крем до густоти і охолоджуємо його.
  5. Беремо роз’ємну ємність і застилає її всередині харчовою плівкою.
  6. На дно форми щільно один від одного викладаємо половинки зефіру і змащуємо вийшов перший шар охолодженим заварним кремом і зверху посипаємо меленими волоськими горіхами. Рукою злегка притискаємо вийшла основу торта.
  7. Аналогічно робимо другий шар: викладаємо половинки зефіру, змащуємо їх кремом і посипаємо крихтою з волоського горіха. Знову притискаємо рукою тортик для гарної щільності.
  8. Третій шар є завершальним: укладаємо знову половинки зефіру, змащуємо заварним кремом і посипаємо зверху заздалегідь приготованим меленим печивом. Акуратно притискаємо торт рукою і прикрашаємо на свій смак: можна горіхами або шматочками залишився зефіру. Готовий торт з зефіру затягнути харчовою плівкою і поставити в холодильник на добу, а можна і на двоє, після чого можна насолоджуватися ніжним смаком і ароматом цього чудового вироби.

Шоколадний мус з горіховим праліне

Як-не-як, новорічні свята – це свята багатства і вишуканості. Саме в це свято господині готують найбагатші і найсмачніші страви, на які тільки здатні. До таких страв, безумовно, відноситься торт з праліне. Якщо ви шукаєте незвичайні десерти на Новий рік 2019 – це те, що вам потрібно!

Інгредієнти для приготування (на 4 порції):

  • горіхове праліне
  • 100 г цукру;
  • 120 г фундука;

Шоколадний мус

  • 200 г молочного шоколаду, 200 г гіркого шоколаду;
  • 600 мл вершків (35%);
  • 4 ст. л. марсали;
  • 2 гілочки м’яти і будь-які свіжі ягоди для прикраси.

Приготування:

  1. Спочатку приготуйте праліне. Для цього насипте цукор в невеликій сотейник або сковороду і розтопіть на слабкому вогні, зрідка помішуючи дерев’яною лопаткою, поки він не перетвориться в золотисту карамель.
  2. Всипте в сотейник фундук і прогрівайте, постійно помішуючи протягом 3-4 хвилин, щоб горішки вкрилися карамеллю і трохи підсмажилися. Важливо, щоб ні карамель, ні горішки не підгоріли. Перекладіть все в застелений пергаментом або фольгою лоток, розрівняйте, щоб горіхи лежали в один шар, і накрийте ще одним листом пергаменту або фольги. Залиште до повного охолодження.
  3. Розламайте горішки в карамелі на невеликі шматочки. Кілька горішків збережіть для прикраси, все інше складіть в блендер і подрібніть в дрібну крихту. Цю заготовку можна також використовувати в будь-яких інших кондитерських виробах, наприклад, в якості прошарку для тортів, начинки для домашніх цукерок або просто для посипання ванільного морозива.
  4. Для мусу розтопіть шоколад на водяній бані. Розламайте його руками, викладіть в відповідного розміру миску, додайте вершки (400 мл) і поставте миску над каструлею з повільно киплячою (але не вируючої!) Водою. Дно миски не повинно стикатися з водою ні в якому разі. Розтопіть шоколад, помішуючи, до однорідності. Слідкуйте, щоб шоколад не перегрівся, інакше він згорнеться. Отриману гладку шоколадну масу зніміть з вогню. Остудіть. Поступово влийте в неї марсалу, постійно перемішуючи.
  5. Вершки збийте міксером в повітряну, пишну масу і акуратно додайте в розтоплений шоколад. Добре все перемішайте, щоб не було розлучень, але намагаючись зберегти масу ніжною. Приберіть в холодильник. Остиглий шоколадний мус розкладіть в прозорі келихи, формочки або креманки, чергуючи із шарами горіхового праліне. Прикрасьте свій шоколадний мус свіжими ягодами, горішками в карамелі і листочками м’яти. Тоді він буде не тільки приголомшливо смачним, але і настільки красивим, що безліч фото з цим шедевром забезпечені!

Відео-рецепт смачного торта праліне

Супер десерт – Шоколадне морозиво

Хороший рецепт морозива потрібен всім. А особливо він знадобиться напередодні Нового 2019 року. Наш варіант дуже калорійний, так що зазвичай вистачає однієї кульки.

Інгредієнти для приготування:

  • 100 г темного (70%) шоколаду, розламати на шматочки;
  • 370 мл молока (від 2,5%);
  • 100 г цукру;
  • 3 жовтки;
  • 350 мл вершків (від 33%).

Приготування:

  1. Викладіть шоколад в сотейник і залийте молоком. На тихому вогні, помішуючи, дайте розтанути, зніміть з вогню і злегка остудіть.
  2. Збийте яєчні жовтки з цукром в світлу масу.
  3. Вилийте на них шоколадне молоко, розмішайте і поверніть суміш в сотейник. Заваріть крем на тихому вогні. Не давайте крему закипіти.
  4. Перелийте в миску і охолодіть, час від часу помішуючи.
  5. Збийте вершки в пишну повітряну масу, потім введіть в шоколадну суміш.
  6. Перекладіть в машинку для приготування морозива і далі дійте за інструкцією. Така смакота не зможе залишити байдужими навіть найсерйозніших гурманів!

Ягідний десерт на Новий рік 2019

Хто сказав, що взимку немає місця ягодам і фруктам? Адже Новий рік – час чудес! Чому б не створити таке диво, як на фото, для себе і гостей? Адже десерти на Новий рік 2019 повинні бути особливими, яскравими і неповторними.

Складові:

  1. 10 шт. сухого печива;
  2. 25 г ванільного цукру;
  3. 200 мл вершків (35%);
  4. 400 г сирної пасти;
  5. 100 г цукру;
  6. 1 стакан ягід (чорниця, полуниця, вишня, смородина – свіжі або заморожені).

Приготування:

  1. Розмолоти печиво в комбайні або в вручну – в пакеті.
  2. Вершки збити, змішати з сирною масою.
  3. Ягоди використовувати цілими або перетворити в пюре (за допомогою комбайна або великий дерев’яної ложки).
  4. З’єднати всі компоненти і ретельно перемішати.
  5. Варіант: викладати компоненти шарами, для цього краще використовувати келихи. Не забудьте зробити фото, бо від цієї смакоти не залишиться нічого в лічені хвилини!

Висновок

Ось такі чудові десерти можна приготувати до святкового столу на Новий рік 2019. Як бачимо – не обов’язково бути маститим кондитером, щоб створити будь-який з цих творів кулінарного мистецтва. Все досить просто, необхідно лише увага до дрібниць і терпіння. У висновку, вітаємо вас з наступаючими новорічними святами, бажаємо щастя і здоров’я.

Дивіться ще

Новорічні закуски 2020

Кожен Новий рік ми чекаємо з нетерпінням і звикли відзначати в стилістиці тої тварини, якій …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *