Головна / Рецепти / Рецепти новорічних тортів до НГ 2019

Рецепти новорічних тортів до НГ 2019

Новий рік без солодкого – що безалкогольне пиво: ніби і є, що їсти, а ось повноти вражень категорично не вистачає … З різноманітними десертами і випічкою, тортами і пирогами це свято асоціюється настільки потужно, що кожен рік, навіть віддаючи собі звіт, на яку велику боротьбу в приготуванні всього цього доведеться йти, все одно шукаєш нові рецепти і готуєш, готуєш … Якщо задуматися, новорічний торт від звичайного відрізняє небагато – він може за своєю суттю бути мало не традиційним «Муравейня кому »,« полінувався »,« Наполеоном »і« Пташиним молоком », але прикрашений якось особливо по-новорічному чи займає характерну символічну форму, він відразу стає головною прикрасою столу. І вже ніщо не дозволяє судити про нього не як про суто «новорічному», кондитерському виробі. Що ж, спробуємо і ми до Нового 2019 році підшукати якісь цікаві новенькі рецептики тортиків. Виклали їх блогери і портали ресторанів стверджують, що смачно. Оцінимо?

«Дон Панчо»

По виду, нагадує якусь деталь картин Моне, потрясаючи своєю нестандартністю, але готується на диво швидко і просто, що в процесі підготовки до Нового року, погодьтеся, важливо. Інгредієнти: масло вершкове. – 200гр; ананаси (консерви) – 300гр; цукор – 2 ст .; персики (консерви) – 300гр; какао – 4ст.л .; цукрова пудра – 1,5 ст .; шоколад (молочний) – 100гр; волоські горіхи – 1ст .; сода – 1ч.л .; сметана (20%) – 2 ст .; борошно – 1,5 ст .; сметана (25%) – 4ст .; яйця – 2шт. 20% -сметану і яйця збиваємо ретельно, потроху додаючи борошно, потім вводимо соду і збиваємо все разом, поки не вийде рідке тісто. Тепер всипаємо какао і перемішуємо. Форму мажемо маслом, вистилає пергаментом і знову змащуємо маслом, виливаємо туди тісто і випікаємо на 200 градусах корж близько 40 хвилин. Коли бісквіт охолоне, розрізаємо його навпіл так, щоб одна частина була всього 1см товщиною (це буде підстава). Частину, що залишилася нарізаємо кубиками. 25% -сметану збиваємо до густоти, вводимо туди цукрову пудру і все разом гарненько змішуємо. Частина відкладаємо для покриття верху. В інший засипаємо кубики персиків і ананасів, подрібнені горіхи, а також кубики бісквіта і гарненько все перемішуємо, але не дуже енергійно, щоб не порушилася структура компонентів. Підстава просочуємо сиропом від банки з ананасами, викладаємо на нього кремово-фруктово-бісквітну суміш, трохи наминаючи, розрівнюємо ложкою і, заливши залишками крему торт, прибираємо остигати в холодильник. Розтоплюємо шоколад, змішуємо його з маслом, дістаємо торт і обливаємо його хаотично патьоками, після чого ставимо на холод для остаточного схоплювання.

Сирна «Ялинка»

Для цього торта варто підшукати велику формочку-ялинку: якщо ківі примудритися укладати на неї рядами внахлест, починаючи знизу і доверху, вийде справжня ялинка із зеленими лапами. Прикрасьте поверх її ягодами-кулями, зробіть з мастики або безе, додавши кольоровий барвник, зірку – і новорічний настрій вашого столу забезпечено! До того ж і випікати цей торт немає потреби, а його приготування займає непристойно мало часу … Інгредієнти: вершки – 250 мл; сир – 500гр; лимонний сік – 2ст.л .; ківі – 7шт + кілька для прикраси; масло вершкове. – 100гр; печиво – 200гр; цукор – 200гр; желатин – 8гр. 3гр і 5гр желатину заливаємо водою (півсклянки і стакан, відповідно). Печиво перемелює блендером в крихту, розтоплюємо вершкове масло і змішуємо її з ним. Форму змащуємо маслом (добре, якщо рознімати, немає – можна просто використовувати гігантську вирубку для пряників і під низ підкласти дошку або плоску тарілку, вистелені пекарської папером – щоб потім було зручно переносити торт на блюдо сервіровки). Викладаємо в неї крихту, гарненько трамбуємо і ставимо на холод на півгодини. Ківі ріжемо кубиками, засипаємо цукровим піском, присмачуємо лимонним соком і з’єднуємо з більшою частиною желатину. Всі разом нагріваємо на водяній бані, поки не розчиниться повністю желатин і не розтане цукор. Студія. Сир збиваємо в однорідну масу міксером, з’єднуємо з ківі-масою і перемішуємо. Окремо збиваємо до стоячого стану вершки (попередньо охолоджуємо), з’єднуємо обидві суміші і гарненько вимішуємо. Дістаємо з холодильника крихту і поверх неї викладаємо отриману масу, вирівнюємо і відправляємо застигати в холодильник на 4 години. Залишок желатину розпускаємо з невеликою кількістю цукру, ківі чистимо, нарізаємо тонкими кружечками. Готовий торт прикрашаємо викладеними, як було описано вище, ківі і заливаємо желатином, знову відправляємо в холодильник застигати. По готовності, знімаємо форму, перекладаємо торт на блюдо сервіровки і обсипаємо його боки розмолотими зеленими фісташками.

Трюфельний торт з бізе

Блюдо точно оцінить велика шанувальниця трюфелів – Свинка, символ наступаючого Нового 2019 року! І хоч в ньому, звичайно ж, не справжні гриби, а смак однойменних цукерок, ідея, і правда, – хоч куди! Інгредієнти: борошно – 2-3ст .; яйця – 2шт; масло рослинне – 1/2 ст .; цукор – 2 ст .; розпушувач – 1пакет; молоко – 1ст .; окріп – 1ст .; сода – 1,5ч.л .; какао – 6ст.л .; Для безе: цукор – 1ст .; білки – 3шт; Для крему: масло вершкове – 200гр; згущене молоко – 1б. Змішуємо всі сухі інгредієнти для тіста, збиваємо яйця, вводимо в них масло, знову збиваємо, додаємо молоко і потроху – суху суміш, поки збиваємо все разом. Коли маса стане однорідною і тістоподібної, швидко вливаємо склянку окропу і відразу ж знову збиваємо. Форму вистилає пергаментом, змащуємо маслом і виливаємо на неї половинку тесту. Випікаємо на 180 градусах півгодини. Так само чинимо і з другою порцією. Готові коржі ставимо охолоджувати. Для крему збиваємо попередньо зварену (можна купити готову) згущене молоко з маслом, обсмажуємо горіхи і дрібно їх рубаємо. Для безе збиваємо білки з цукром. З кондитерського мішка висаджуємо великі краплі безе на застелений папером деко і сушимо на 110 градусах близько півтори години. Чи не виймаємо з духовки, поки не охолоне. З коржів зрізаємо тверді кірочки, щедро намазуємо нижній кремом, посипаємо горіхами, викладаємо безе, в проміжки з кондитерського мішка теж видавлюємо крем. Поверх все знову посипаємо горіхами. Накриваємо другим коржем, обмазуємо верх кремом, притрушуємо горіхами і ставимо в холодильник застигати. Поки топимо шоколад і масло, потім готової глазур’ю поливаємо наш торт.

Відео

Дивіться ще

Новорічні закуски 2020

Кожен Новий рік ми чекаємо з нетерпінням і звикли відзначати в стилістиці тої тварини, якій …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *