Головна / Рецепти / Рецепти рулетів на Новий рік 2019

Рецепти рулетів на Новий рік 2019

Зручно, коли на святковому столі досить велике місце виділено під закуски у вигляді бутербродів, тарталеток, канапе і інших маленьких смакоти, якими зручно закушувати алкогольні напої. Та й виглядають ці страви дуже красиво і апетитно. Але напередодні новорічних свят, з – за суєти, не завжди знаєш, що саме приготувати, в голову нічого не лізе. Тому, щоб допомогти вам, ми вирішили познайомити вас з кількома рецептами простих і смачних рулетів на Новий рік 2019, які будуть вельми до речі на святковому столі і не займуть багато часу для свого пріготовленія.

Курячі рулетики з беконом

Ця страва настільки просте, що з ним напевно впорається навіть представник сильної статі, що нам, власне, жінкам і потрібно. Рулетики виходять дуже соковитими і приголомшливо смачними, чудово підійдуть для новорічної ночі 2019.

Складові:

  • філе куряче – 2 шт .;
  • бекон – 8-10 шт .;
  • чорнослив – 6-8 ягід;
  • часник – 2 невеликі часточки;
  • сир – 50 р .;
  • майонез – 2 ст. л .;
  • волоські горіхи – 10 шт .;
  • спеції – за смаком.

Приготування:

  1. Урочисто вручити цей рецепт своєму чоловікові. Бажано напередодні свята, щоб він встиг зібрати все необхідне.
  2. Куряче філе розрізати уздовж на тонкі пласти. Трохи відбити молотком. Філе посолити і поперчити за смаком.
  3. Чорнослив залити водою і залишити на 20-25 хвилин для того, щоб він розм’як.
  4. Часник і волоські горіхи подрібнити, додати майонез і розм’якшений і порізаний на невеликі шматочки чорнослив.
  5. Сир натерти на тертці і додати в масу. На кожен шматочок філе покласти невелику порцію начинки, згорнути в рулет.
  6. Рулетики обернути смужкою бекону. Закріпити зубочистками, покласти на змащене маслом деко і поставити в духовку на півгодини.

Рулет лаваша з крабовими паличками

Рулет з лаваша з крабовими паличками варто неодмінно приготувати на Новий рік 2019 і ви здивуєтеся його ніжним смаком і яскравим кольором. Гості будуть задоволеними і ситими, ось побачите!

Складові:

  • Лаваш – 3 шт .;
  • Яйця – 3 шт .;
  • Крабові палички – 300 гр .;
  • Сир твердий – 150 гр .;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Кріп – 2 гілочки;
  • Петрушка – 2 гілочки;
  • Майонез – 200 гр.

Приготування:

  1. Для приготування начинки натираємо на тертці сир, дрібно рубаємо зелень, часник подрібнюємо за допомогою Часничниці. Всі інгредієнти змішуємо і додаємо майонез, ретельно перемішуємо.
  2. Нарізаємо дрібно крабові палички і додаємо в них кілька столових ложок майонезу, перемішати.
  3. Відварені яйця натерти на тертці або ж подрібнити ножем і додати також трохи майонезу, перемішати.
  4. Беремо перший лист лаваша і змащуємо його тонким шаром майонезу, а потім викладаємо начинку з сиру, зелені і часнику.
  5. Перший пласт лаваша з начинкою покриваємо другим лавашем і також змащуємо його майонезом і викладаємо начинку з яєць.
  6. Накриваємо знову чистим лавашем і змащуємо майонезом, а потім викладаємо начинку з крабових паличок.
  7. Ось і вийшла стопка лавашей з різними видами начинок, які потрібно акуратно загорнути в один рулет.
  8. Одержаний рулет обмотуємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 2 – 3 години.
  9. Остиглий рулет нарізаємо тонко і викладаємо на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу на Новий рік 2019.

Рулет з птиці

У новорічні свята меню ніяк не обходиться без м’ясних страв. Але, щоб не повторюватися з року в рік, візьміть на заметочку наш рецепт з фото і здійсніть його в реальність. Уразите своїх близьких і друзів своєю оригінальністю і винахідливістю.

Складові:

  • 2 великих курячих стегенця;
  • 2 варені яйця і 1 сире;
  • 1 маленька морквина;
  • 0,5 червоного болгарського перцю;
  • 1 перець чилі;
  • 100 г сиру типу чеддер;
  • 2 ч. Ложки желатину в дрібному порошку;
  • трохи петрушки;
  • сіль і перець.
  • жменю шкварок від бекону або трохи дрібно нарізаних копченостей за бажанням.

Приготування:

  1. Стегенця надріжте, вийміть кістки, «розкрийте» м’ясо, посоліть, поперчіть. Для дієтичного харчування зніміть шкіру.
  2. Посипте желатином, щоб рулети тримали форму.
  3. Приготуйте начинку. Варені яйця, весь перець і сир наріжте кубиками. Додайте натерту моркву і, якщо хочете, шкварки від бекону або копченості.
  4. Додайте в начинку подрібнену зелень і сире яйце. Посоліть і поперчіть. Викладіть начинку на стегенця і скрутіть рулети.
  5. Оберніть рулети в три шари фольги і викладіть на деко.
  6. Поставте в духовку, розігріту до 180 ° С, і запікайте 40 хвилин. Вийміть з духовки і дайте ковбасок-рулетів повністю охолонути.

Закусочний рулет з омлету

Закусочний рулет з омлету на Новий рік 2019 буде дуже навіть до речі, адже його ніжний повітряний смак обов’язково сподобається вам і ви захочете з’їсти ще шматочок.

Складові:

  • Яйце – 4 шт .;
  • Майонез – 125 гр .;

Для начинки:

  • Плавлений сир – 2 шт .;
  • Часник – 1 зубок;
  • Майонез – 125 гр .;
  • Зелень петрушки або кропу.

Приготування:

  1. Збиваємо яйця з майонезом, додаємо сіль, перець чорний за смаком і виливаємо отриману масу на деко, змащене олією і ставимо в заздалегідь розігріту духовку для запікання.
  2. Яєчний млинець буде готовий, коли придбає золотистий колір.
  3. Плавлений сир натираємо на дрібній тертці, додаємо роздавлений часник, рубану зелень і змішуємо все з майонезом, поставити в холодильник.
  4. Остиглий яєчний млинець акуратно зняти з дека і помазати сирною начинкою, а потім загорнути в рулет. Надіслати в холодильник.
  5. Перед подачею рулет нарізають тонкими кільцями і красиво викладають на тарілку, прикрасивши зверху, за бажанням, зеленню.

Різдвяний рулет з філе півня

Складові:

  • 1 філе півня;
  • 250 г сосисочного фаршу;
  • 1 молочна булочка;
  • 50 мл молока;
  • 4 шт. м’якої кураги;
  • 3 шт. м’якого сушеного інжиру;
  • 1/2 червоної цибулини;
  • 1 стіл, ложка кервеля;
  • 400 г лисичок;
  • 2 цибулини-шалот;
  • 40 г масла вершкового;
  • масло рослинне;
  • 200 мл міцного курячого бульйону;
  • спеції;
  • харчова плівка.

Процес приготування:

  1. Розмочити раскрошенную булку в мисці з молоком. Потім змішати булку і молоко з сосискових фаршем, подрібненої половинкою червоної цибулини, нарізаними на дрібні шматочки курагою і інжиром, порубаним кервелем, сіллю і перцем. Нагріти велику чавунну каструлю, наполовину заповнену водою.
  2. Розкласти філе на їжі плівці, посолити, поперчити. Зверху рівномірно розподілити фарш і плоті згорнути в рулет, обв’язавши кухонною ниткою. Варити 15 хв.
  3. Дістати рулет з каструлі, зняти плівку і обсмажити на сковороді в суміші рослинного і половини вершкового масла до золотистого кольору. Попередньо розігріти духовку до 180 ° С.
  4. Викласти рулет на деко, запікати в духовці 20 хв.
  5. Лисички очистити і обсмажити з подрібненою цибулею-шалот на сковороді в маслі.
  6. Розігріти на сковороді виділився з рулету сік, влити в нього курячий бульйон.
  7. Дістати рулет з духовки, нарізати шматочками. Подавати з лисичками, полив курячим бульйоном.

Висновок

Ось такі чудові рулети можна запропонувати гостям на Новий рік 2019, що сидить за святковим столом з вами. Всі ці страви дуже смачні, просто делікатеси, і тому в тарілках довго не затримаються. А гості потім ще попросять рецепт їх приготування. На завершення залишається побажати шановним читачам приємного апетиту, щастя і здоров’я в Новому році 2019.

Дивіться ще

Новорічні закуски 2020

Кожен Новий рік ми чекаємо з нетерпінням і звикли відзначати в стилістиці тої тварини, якій …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *