Головна / Рецепти / Торт на Новий рік 2019 в домашніх умовах – 6 рецептів з фото

Торт на Новий рік 2019 в домашніх умовах – 6 рецептів з фото

Щоб в новорічну ніч все рідні і гості були щасливі і ситі, потрібно дбайливим господаркам неабияк потрудитися. Адже для шикарного святкового столу знадобиться багате урочисте меню. Сюди входять різноманітні салати, м’ясні і рибні страви, закуски, нарізки і, звичайно ж, торт. Як же обійтися без цього десерту, що є, по суті, кульмінаційним моментом на торжестві. Якщо ви обожнюєте возитися з випічкою, тоді можна приготувати справжній кулінарний шедевр власноруч. Придбати ряд необхідних продуктів і створити що – щось оригінальне і неперевершене, підвладне тільки вашому єству. Щоб довго не копатися в просторах Інтернету в пошуках кращого рецепта, ми пропонуємо вам ознайомитися з нашою статтею. Вона надасть 6 простих і смачних тортів на Новий рік 2019 домашніх умовах створених своїми руками. Наші відео з поетапними майстер класами навчать вас всім тонкощам, і розкриють секрети дивовижного приготування десертов. У передноворічну ніч потрібно встигнути народити ялинку, запросити гостей, приготувати святкові страви і красиво сервірувати стіл. Якщо ви ще не склали новорічне меню – ми розповімо, що приготувати на Новий 2019 рік смачного і незвичайного.

Торт з пряників і бананів

Щоб ні ризикувати, можна звернутися в професійну кондитерську, там майстри своєї справи виконають будь-який ваш каприз. На десерт ви подасте тортик, найоригінальнішою форми, яскравий, звабливий погляд і пробуджує апетит. Прикрасити ж його можна різноманітно, це можуть бути стрункі зеленню ялинки, новорічні іграшки і мішура, на ньому може стояти власною персоною Дід Мороз зі своєю онучкою. Загалом, фантазія людей безмежна. До того ж, якщо все – таки часу на його приготування не вистачає і до кондитера ви не встигли дістатися, то не варто засмучуватися, тому що його можна приготувати своїми руками з абсолютно доступних продуктів, і всього за 20 хвилин. Чому, запитаєте ви, так мало часу знадобиться? Відповідь проста, вам не потрібно витрачати час на виготовлення коржів. Отже, готуємо новорічний торт в домашніх умовах.

Складові:

  • пряники;
  • сметана;
  • фрукти.

Приготування:

  1. Пряники розрізаємо на дві половини, і викладаємо на блюдо.
  2. Зверху змащуємо сметаною і викладаємо ряд фруктів (краще всього використовувати банани, ківі). Отже продовжувати до того моменту поки не закінчаться пряники.
  3. Зверху можна прикрасити, наприклад, кокосовою стружкою, тим самим імітувати впав сніг. На Новий рік 2019 цей шедевр сподобається всім близьким і гостям.

Майстер клас з приготування смачного торта без випікання

Ніжний бісквітний рулет зі свіжою малиною і збитими вершками

Готуємо найсмачніший десерт – бісквітний рулет зі свіжою малиною своїми руками на Новий рік 2019.

Складові:

  • 75 г просіяного борошна в / с,
  • 3 шт. яйця,
  • 1 ст. жирних вершків,
  • 75 г цукру – піску,
  • маленька баночка малинового джему,
  • 200 г свіжих ягід малини.

Коли – то кому – то прийшла приголомшлива ідея приготувати не просто торт, а згорнути його в рулет.

Спробуємо приготувати такий рулет:

  1. Все рулети готуються з бісквітного тіста, тому будемо пекти бісквіт.
  2. Збиваємо цукор і яйця.
  3. Борошно для бісквіта обов’язково просіваємо. Перемішувати бісквіт потрібно рухами зверху вниз, акуратно повертаючи миску. Духовка вже має бути включена, тому що бісквіт не любить довго чекати. Яйця трохи осіли, це нормально, не лякайтеся.
  4. Після ретельного перемішування тісто виливаємо в спеціальну форму для рулетів, але можна використовувати простий лист, попередньо застеливши його спеціальним папером. Бісквіт для рулету повинен бути досить тонким, в іншому випадку його складно буде згортати.
  5. Розрівнюємо тісто лопаткою і не забуваємо, про те, що бісквітне тісто при нагріванні сильно піднімається.
  6. Таке тонке тісто буде випікатися всього 6 – 8 хвилин.
  7. Рекомендуємо не відходити від духовки, щоб не пропустити момент приготування. Готуємо рушник для згортання і грати для охолодження готового рулету.
  8. Поки бісквіт печеться, збиваємо вершки. Вершки повинні бути дуже жирними і охолодженими. Рулет готовий.
  9. Викладаємо бісквіт на серветку, видаляємо папір для випічки і звертаємо гарячий рулет з рушником в рулон.
  10. Ми залишаємо бісквіт остигати. Остиглий рулет акуратно розгортаємо, змащуємо бісквіт джемом. Він додасть десерту саме той смак, який потрібен.
  11. Замазуємо джемом все місця бісквіта, можна мазати товстим шаром, можна тонким, враховуємо той момент, що при згортанні частина начинки може витекти.
  12. Зверху на джем кладемо збиті вершки.
  13. Товщину шару контролюємо, хоча збитих вершків багато не буває ніколи.
  14. Кладемо свіжі ягоди малини в шаховому порядку для зручності згортання. Заморожену малину використовувати не рекомендується, т. К. Вона дасть багато соку і рулет потече. Звертаємо рулет за допомогою того ж рушники.
  15. Ми залишаємо рулет охолоджуватися в холодильнику на кілька годин. Добре охолоджений рулет легко буде нарізати, і крем не буде виповзати за краї. Прикрашати рулет можна на свій розсуд. Головне, щоб такий міні новорічний торт на Новий рік 2019 домашніх умовах був приготований в термін.

Відео: приготування рулету з малиною

Абрикосово – полуничний торт

Рецепт цього чудесного новорічного торта, приготованого в домашніх умовах своїми руками, сподобається прекрасним дамам. У ньому мало цукру і багато фруктів. Ніжний корж, приготований з заварного тесту, і крем на основі натурального йогурту з шматочками полуниці та абрикосів – такий десерт не зашкодить фігурі, але максимально підніме настрій.

Для коржа потрібно:

  • борошно в / с, просіяне – 100 грамів;
  • молоко пастеризоване – 125 мілілітрів;
  • масло коров’яче – 60 грамів;
  • цукор – половину чайної ложечки;
  • сіль – щіпка;
  • яйця – 2 штуки.

Для йогуртового крему потрібно:

  • вершки з високою жирністю і йогурт натуральний – по 300 грамів;
  • желатин – 11 грамів;
  • абрикоси і полуниця – по 300 грамів;
  • пісок цукровий, невеликий – 40 грамів.

Для оформлення:

  • абрикоси і полуниця – по 7 – 8 штук;
  • вершки (високий відсоток жирності) – 200 грамів;
  • горішки зацукровані – 50 грамів.

Приготування:

  1. Молоко в каструлі разом з сіллю, цукром і маслом доведіть до кипіння. Потім вогонь зменшите до мінімальної величини і в каструлю додайте борошно, після чого інтенсивно вимішайте тісто. Перекладіть тісто в миску і почекайте трохи, щоб воно охололо до теплого стану.
  2. Вбийте в тісто сирі яйця (спочатку одне яйце, після ретельно перемішайте тісто, потім друге яйце і знову також добре перемішайте тісто).
  3. Наповніть приготованим заварним тестом кондитерський мішок. Змастіть жиром роз’ємну форму (круглу). Використовуючи насадку з великим отвором, видавіть на дно форми тісто по спіралі, формуючи корж. Надішліть корж в розігріту духовку (200 градусів) і печіть 18 хвилин.
  4. Залийте желатин невеликою кількістю питної води. Вимийте фрукти, потім полуницю наріжте пластинами, а абрикоси, очистивши від шкірки і кісточки, – часточками. При бажанні, замість свіжих абрикосів можна взяти консервовані.
  5. Набряклий желатин розтопіть на тихому вогні, змішайте з йогуртом. Вершки з цукровим піском добре збийте і порціями введіть в желатиново -йогуртовую суміш. Підмісіть в отриманий крем шматочки абрикос і полуниці.
  6. Випечений корж акуратно перекладіть на блюдо. Встановіть навколо коржа бортики від рознімної форми. Викладіть йогуртовий крем всередину кільця на корж (борти не дадуть ще не застиглому крему розтектися). Поставте блюдо з тортом в холодильник. Коли крем затвердіє, бортики форми можна буде прибрати.
  7. Сливки, призначені для оформлення, збийте. Фрукти красиво наріжте. Горішки дрібно порубати. Прикрасьте вершками і фруктами верх торта. Горіховою крихтою обсипте його боки. Ось така краса у нас вийшла на Новий рік 2019 домашніх умовах. Такий рецепт з фото новорічного торта вам неодмінно варто записати.

Торт «Незвичайний»

Кулінарія – єдина область, підвладна всім. У кулінарії можна домогтися небувалих висот, будучи недавно ще недосвідченим кулінаром. Якщо освоєння сучасних будівельних технологій, які відповідають європейським стандартам, доступно не всім, то кулінарні технології легко освоюють всі верстви населення. Отже, приготування новорічного торта «Незвичайний». Чи доводилося вам бути розчарованими при покупці торта? Якщо відповідь – «так», то що ви з таким тортом робили? Повертали туди, де його придбали? Віддавали сусідам? Або доповнювали і вдосконалили його? Ось такий приклад. З нагоди урочистості в родині, був придбаний недорогий торт з декількох бісквітних шарів. Крему в цьому торті виявилося небагато. Нехай куплений торт буде напівфабрикатом, який треба доповнити і прикрасити. Чотири бісквітних коржа легко відокремити один від одного. Для того, щоб перетворити торт, знадобиться желе і морозиво. Ягоди смородини або вишні заливають гарячим, рідким желе і ставлять в прохолодне місце, поки желе не охолоне. Потім желе поміщають в холодне місце до повного його застигання. Коли желе, нарешті – то, застигло, його акуратно відокремлюють від форми. Якщо коржі і желе прямокутної форми, то помістити желе на корж не складе особливих труднощів. На наступний корж з бісквіту викладають морозиво. Морозиво має бути твердим, щоб уникнути його розтікання по бісквітного Коржу. Зверху морозиво притискають ще одним коржем з бісквіту. А потім викладають желе. Верхній шар торта повинен бути бісквітним.

Готується він ось так:

  1. Перший шар – бісквіт, другий шар – желе, третій шар бісквіт. А четвертим шаром стає морозиво. П’ятий шар – бісквіт, зверху викладають желе. І сьомим шаром буде шоколадний бісквіт, посипаний тертим шоколадом.
  2. Щоб морозиво не розтануло, отриманий торт негайно ставлять в холодильник.
  3. Коли десерт охолоне до потрібної стадії, всі верстви будуть міцно триматися.
  4. Бісквіт ж за цей час встигне просочитися і не буде сухим.

Виправлений новорічний десерт сподобається, без винятку, всім домочадцям. Адже не часто вони їдять його з морозивом всередині. Подавати торт можна з соком, кавовим напоєм або легким лікером. Все залежить від фантазії того, хто готує цей незвичайний торт. До речі, всі доповнення до десерту у вигляді желе і морозива, обходяться недорого. А головне, кулінарний шедевр, зроблений своїми руками на Новий рік 2019 домашніх умовах, буде гідно оцінений!

Відео: приготування шоколадного млинцевого торта

Пряниковий торт

Щоб приготувати торт на Новий рік 2019 домашніх умовах швидко і до того ж смачно, потрібно вивчити наш поетапний майстер клас.

Складові:

  • 1 банка згущеного молока,
  • пряники – 1 кг;
  • 350 г вершкового масла,
  • 30 г вівсяних пластівців,
  • ванілін,
  • 30 г какао.

Приготування:

  1. Пряники натираємо на тертці, додаємо згущенку, розм’якшене масло і обсмажені вівсяні пластівці.
  2. Змішуємо, додаємо ванілін і какао.
  3. Викладаємо у форму і ставимо на добу в холодильник. Ось вам і рецепт дуже легкого і смачного новорічного торта. Приготуйте цей десерт і ваше чаювання перетвориться в справжню чарівну церемонію на Новий рік 2019.

Відео: шикарний пряниковий тортик без випічки своїми руками

Торт «Сніговик» зі збитими вершками

Для приготування цього воістину новорічного торта в домашніх умовах, вам буде потрібно невеликий перелік доступних продуктів. Рецепт сам по собі не складний, навіть навпаки, цікавий. Вам в цій справі можуть допомагати і ваші дітки, оскільки в ролі кухаря – кондитера їм ще не доводилося напевно побувати. В результаті спільної роботи вийде такий ось точно диво – сніговик, як на фото. На Новий рік 2019 це буде виглядати просто здорово!

Складові:

  • Яйця – 4 шт .;
  • Борошно – 100 гр .;
  • Цукор – 150 гр .;
  • Крохмаль – 60 гр .;
  • Вершкове масло – 125 гр .;
  • Ваніль – 1 уп .;
  • Сіль – 0, 5 ч. Л.

Для крему:

  • Сир – 500 гр .;
  • Збиті вершки – 400 гр .;
  • Желатин – 28 гр.

Приготування:

  1. Всі інгредієнти збити ретельно міксерів та перелити готове тісто в змащену маслом форму.
  2. Духовку потрібно попередньо прогріти до 180 градусів і пекти в ній наш новорічний торт 25 – 30 хвилин.
  3. Із запропонованих продуктів зробити крем і обмазати їм наш остиглий десерт.
  4. Зверху присипаємо кокосовою стружкою і прикрашаємо, як сніговика на фото за допомогою льодяників, пастили і іншої смакоти. Ось і готовий наш шедевр на Новий рік 2019, зроблений своїми руками в домашніх умовах.

Відео: красивий торт зі сніговиком з мастики

Наостанок

Ось і підійшла до свого завершення наша стаття, яка надала вам найкращі рецепти тортів на Новий рік 2019 домашніх умовах виготовлених. Все, що вам буде потрібно для створення цих кондитерських шедеврів, так це трохи терпіння, старання і багатої фантазії, яка стане в нагоді при оздобленні готових десертів. Не полінуйтеся, виготовте своїми руками кілька таких варіантів солодощів, щоб здивувати і потішити свою сім’ю і дорогих гостей. Зі святом вас, друзі! Приємного чаювання!

Дивіться ще

Новорічні закуски 2020

Кожен Новий рік ми чекаємо з нетерпінням і звикли відзначати в стилістиці тої тварини, якій …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *